0

No hi ha productes a la cistella.

0

No hi ha productes a la cistella.

L'agrobotiga Cerdanya

Es vertebra en dues necessitats territorials detectades. D’una banda, generar ocupació de qualitat en el marc de l’Economia Social i Solidària en un dels sectors de valor pel territori, i d’al-tra banda, en donar un impuls i dinamitzar la venda i promoció dels productes agroalimentaris de Cerdanya des d’una pers-pectiva de valor, participació i ètica mediambiental.

El projecte de l’Agrobotiga, per tant respon a diferents necessi-tats de persones agricultores, ramaderes, elaboradores, consu-midores i d’entitats socials. Aquest projecte compta doncs amb el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya, l’Associa-ció Agroalimentària de Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà, Diputació de Girona i altres Ajuntaments de la comarca.

Valors

Cooperació / Confiança / Proximitat / Educació / Qualitat / Innovació i tradició / Integració / Sostenibilitat / Ètica mediambiental

D’on venim

La Fundació ADIS, creada l’any 2002 és una fundació sense ànim de lucre amb la finalitat d’afavorir les persones amb diversitat funcional en la integració sociolaboral.

L’any 2016 fruit de la necessitat social de procurar la inserció laboral per a aquestes persones a la comarca, es va crear el projecte Incorpora’m, amb l’objectiu principal de facilitar que les persones amb diversitat funcional poguessin integrar-se al món laboral amb una ocupació de qualitat, a l’empresa ordinària o fent la transició en un centre especial de treball.

Origens_fundacioAdis

Missió

La nostra missió és crear una Agrobotiga econòmicament sostenible amb la finalitat d’afavorir la formació i integració de persones amb diversitat funcional en un espai on tenir la màxima representació de productes de Cerdanya i alhora orerir una compra bàsica sostenible, afí als nostres criteris i preu just tant per consumidores com productores, cooperant per a dinamitzar, promoure, acostar i posar en valor el producte i les productores de Cerdanya.

Confiança

Visió

origens_icon_base
Promoció laboral

Esdevenir un centre de formació i promoció laboral de persones amb diversitat funcional, on es generin llocs de treball de qualitat, es posi en valor la seva feina, es fomenti la màxima autonomia i es faciliti la transició a l’empresa ordinària.

origens_icon_base
Valor

Treballar de manera conjunta amb els agents del sector agroalimentari per tal de crear un espai dinàmic que promogui, acosti i posi en valor el producte de Cerdanya

origens_icon_base
Formació

Implicar a les persones productores i elaboradores del sector agroalimentari en la formació de les persones treballadores

origens_icon_base
Sobirania Alimentària

Treballar amb la comunitat per tal de generar accions que acompanyin a la població de Cerdanya cap a la Sobirania Alimentària.

origens_icon_base
Productes

Oferir una compra bàsica que complementi l’oferta del territori a través de productes de qualitat i proximitat que provinguin de petits productors o de l’economia social i solidària

origens_icon_base
Sostenible

Minimitzar l’impacte ambiental, reduint al mínim els residus i envasos plàstics i oferint alternatives de consum per a reduir al màxim el malbaratament alimentari.

A dalt
h
h

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now